Nyheter 2010 News 2010

 

 

 

2010-12-29 Nya bilder i valpdagbokenAidas & Primos valpsida!

2010-12-24 I dag föddes det två små valpar! Vilken julklapp! Läs mer i valpdagbokenAidas & Primos valpsida! Hoppas att ni alla har en riktigt God Jul! Tack för alla fina julhälsningar som dimper ner i brevlåda och mail. Om ni bara visste vad vi tycker det är härligt! Tack!!!

2010-12-16 Ny bild på en nytrimmad liten Sigge (Stommelyckans Black Prince)

2010-12-04 Nya bilder på Focus (First Class Grasant). Thankyou for the pictures, Anna!

2010-11-13 Vi har varit på SKK:s inofficiella utställning i Svenljunga ridhus. Lilla Moa (Stommelyckans All Of Me) fick 1:a med HP och fin kritik, som finns att läsa på hennes sida. Hon blev 2:a i tikklassen. 1:a i tikklassen & BIR blev Karins Elsa (Stommelyckans Tingeling) ställd av Victoria. Victoria ställde också Evas lilla Bella (Stommelyckans Bellatrix). Det var Bellas första utställning. Hon blev BIR-valp och så småningom BIG-4. All kritik finns på respektive hunds sida. Tack för en trevlig dag alla goda vänner!

2010-11-07 Vi har varit på SKK:s utställning i Växjö. Vår lilla Moa (Stommelyckans All Of Me) ställdes ut för första gången. Hon fick en 1:a och vann juniorklassen. Katarina ställde sin Assar (Stommelyckans Wild Card). Han fick en 1:a och vann unghundsklassen. Victoria ställde Karins Elsa (Stommelyckans Tingeling). Hon fick 1:a med CK och blev placerad som 2:a i öppen klassen. I bästa tik klass placerades hon som nummer 4! Therese ställde sin Gimli (Stommelyckans Rock N Roll). Han fick en 1:a och blev placerad 4:a i öppen klassen. Christina ställde sin lille Arras (Stommelyckans Silver Rocket). Han fick en 1:a och blev placerad 4:a i valpklassen. Som vanligt finns all kritik att läsa på respektive hunds sida. Tack alla ni som ställde ut era hundar! Jätteroligt!

2010-10-24 I dag var det ett trevligt seminarium med Anders Hallgren på Folkets hus i Ulricehamn. Ämnet var "Alfasyndromet". Intressant och roligt! Värd för seminariet var Hundstället Fler seminarium kommer under 2011. Vi tipsar när det är dags!

2010-10-23 Denna helgen flyttade lille Gizmo (Stommelyckans Black Label) och Tia (Stommelyckans Tia Maria). Vi önskar deras familjer lycka till med sina nya familjemedlemmar!

2010-10-18 I dag flyttade valp nummer två, den lilla svarta hanen "Lurvas". Vi vet ännu inte vad han ska heta, men i stamtavlan heter han Stommelyckans Black Prince. Lycka till!

2010-10-17 I dag flyttade den första lilla valpen, den lilla svart/silver tiken, Stommelyckans Tequila Rose. Vi önskar lycka till! Nya bilder i valpdagbokenGinas valpsida.

2010-10-05 I dag har vi tagit nya sidobilder på valparna. Finns i valpdagbokenGinas valpsida.

2010-10-01 Vi ber att få presenterar våra hanar Jippo (Stommelyckans Absolut) och Focus (First Class Grasant).

2010-09-31 Nu har vi tagit sidobilder på alla valparna. Finns på Ginas valpsida.

2010-09-30 ValpdagbokenGinas valpsida är uppdaterad.

2010-09-28 ValpdagbokenGinas valpsida är uppdaterad.

2010-09-26 ValpdagbokenGinas valpsida är uppdaterad.

2010-09-19 Ny bild i valpdagbokenGinas valpsida.

2010-09-17 Nu har valparna börjat äta hundmat. Bild i valpdagbokenGinas valpsida.

2010-09-14 Här kommer uppdateringen om förra helgens utställning. På lördagen var vi på SKK:s utställning i Sofiero Slottspark i Helsingborg. Det är väldigt vackert i den parken. Hade gärna haft en del av de vackra blommorna i vår egen trädgård! Victoria ställde Karin & Alfs lilla Elsa (Stommelyckans Tingeling). Hon fick 1:a med ck & blev placerad 3:a i unghundsklassen. Jag ställde ut Aida (Pixbo Olympia). Hon fick en 1:a & blev placerad 4:a i unghundsklassen. Båda hundarna fick fin kritik, som finns att läsa på deras egna sidor. På kvällen bodde vi på Råå camping och hade det jättetrevligt. På söndagen var det dags för SSPK:s utställning på Brukshundklubben i Höganäs. Otroligt välordnat och trevligt. Vi möttes av frukostservering när vi kom fram! Vilket bra initiativ! Dagens resultat blev 1:a med ck för Elsa (Stommelyckans Tingeling). Aida (Pixbo Olympia) fick en 1:a & blev placerad 4:a i unghundsklassen. Tack alla vänner för en trevlig utställningshelg!

2010-09-14 Nya bilder i valpdagbokenGinas valpsida. Vi han varit på hundutställning i helgen. Jättetrevligt! Uppdateringen kommer i morgon.

2010-09-06 Nu har alla valparna öppnat ögonen! Nya bilder i valpdagbokenGinas valpsida.

2010-09-02 Vi har inte uppdaterat på väldigt länge nu! Vi har haft problem med internet och varit tvungna att flytta allt från en dator till en annan. Det var lite att pyssla med innan alla program, bilder och annat var på plats. Men nu hoppas vi att allt ska fungera, så att vi kan uppdatera ofta igen. Men nu till allt som har hänt sedan sist!

Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray) har varit på utställning i Askersund 14/9. Hon fick en 1:a och placerades som 3:a i öppen klassen. Kritiken finns att läsa på Ronjas egna sida.

Vi har också uppdaterat kritik-sidan för Gimli (Stommelyckans Rock N Roll) sedan han var på utställning I Stockholm tidigare i somras.

Två små killar ur Astas kull har också varit på utställning. Det var Västkustvalpen, Västra kennelklubbens inofficiella valputställning. Castor (Stommelyckans Castor) placerades som BIR i valpklass 6-9 månader bland de svarta. I svart/silver var det Arras (Stommelyckans Silver Rocket) som blev BIR-valp 6-9 månader. Han fanns med ända fram till de 10 sista hundarna i finaltävlingarna, så det var mycket spänning innan dagen var slut för lille Arras. Kritiken finns att läsa på hundarnas egen kullsida.

Primo (Stommelyckans Boogie Woogie) har en dotter hos Kennel Imbrez. Hon heter Aida (Imbrez Born To Boogie) I sommar har hon blivit BIR två dagar i rad med både cert och cacib! Vi gratulerar!

Nya bilder på Castor (Stommelyckans Castor), Arras (Stommelyckans Silver Rocket) och Florida (Stommelyckans Kosmos)

Ginas (Gioconda Grasant) valpar är födda! Valpningen gick jättefint och Gina är världens goaste mamma! Från och med nu kan ni följa valpdagbokenGinas valpsida.

2010-07-09 I dag var det utställning igen. Det var SKK:s nationella utställning i Tvååker. Aida (Pixbo Olympia) placerades på 3:e plats i unghundsklass med CK. Gina (Gioconda Grasant) placerades som 2:a i öppen klass. Hanna ställde sin Skrollan (Stommelyckans Törnrosa) som fick en 2:a i unghundsklass. Carina ställde sin Ida (Stommelyckans Spader Dam) som fick en 2:a i unghundsklass. Som vanligt finns all kritik att läsa på hundarnas egna sidor.

2010-07-09 I dag var det SKK:s internationella utställning i Tvååker. Gina (Gioconda Grasant) placerades som 3:a i öppen klass. Aida (Pixbo Olympia) placerades på 4:e plats i unghundsklass. Hanna ställde sin Skrollan (Stommelyckans Törnrosa) som placerades på reservplats i unghundsklass. Dagens bästa resultat för vår kennel stod Carina & Ida (Stommelyckans Spader Dam) för. Ida blev placerad som 2:a i unghundsklass, fick CK och placerades som 3:a i Bästa tikklass. Tack för all hjälp med allt från tält, barnen och fotografering, Carina & Mats!

2010-07-04 I dag var det SKK:s utställning i Borås. Återigen hade vi med oss Aida & Gina. Aida (Pixbo Olympia) placerades på reservplats i unghundsklass. Gina (Gioconda Grasant) placerades som 2:a i öppen klass. Kicki & Lasse var på plats igen och Kicki ställde sin Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray) som placerades som 3:a i öppen klass. Hanna ställde sin Skrollan (Stommelyckans Törnrosa) som placerades som 4:a med Hederspris i unghundsklassen. Dagens bästa resultat för vår kennel stod Katarina & Assar (Stommelyckans Wild Card) för. Assar placerades som 2:a i unghundsklassen, och fick sitt första CK. I Bästa hanhundsklassen placerades han 4:a. Som vanligt finns hundarnas kritik att läsa på deras egna sidor. Tack allesammans för en trevlig helg!

2010-07-03 I dag var det SSPK-utställning i Borås. Vi hade med oss Aida & Gina. Aida (Pixbo Olympia) placerades 3:a i unghundsklass. Gina (Gioconda Grasant) placerades som 2:a i öppen klass med CK. I Bästa tik klass gick reservplatsen, strax före Gina, till hunden som Gina just slagit i klassen innan, så hon missade den precis. Gina var vid det laget väldigt påverkad av värmen. Kanske tyckte domaren att den andra hunden visade sig med mer energi än Gina i bästa tikklassen. Kicki ställde sin Ronja (Corvette Stingray) som placerades som 3:a i öppen klass. Kritiken finns som vanligt att läsa på respektive hunds egen sida. Efter utställningen var det hem till vattenslangen & svalka av alla varma hundar. Det var en trevlig dag, men så varm! Våra andra hundar som väntade hemma i svalkan hade det allt mycket bättre. De hade siesta mitt på dagen under den värsta hettan & sedan var det svalt och skönt att vara ute, ända tills knotten tvingade oss att gå in. Någon som har ett bra tips på något som fungerar mot knott på både människor och hundar?

2010-07-02 Ett litet meddelande till alla som ringer oss ibland. När det är åska på gång drar vi ur alla telefoner. Då får vi inte ert nummer på nummerupplysaren. Så om ni undrar varför vi inte hört av oss, så ring igen!

2010-07-01 Jag har varit sjuk & därför lite dålig på att uppdatera hemsidan, men nu har vi snart lite utställningar på gång och sedan förhoppningsvis valpkull, så nu är det dags att skriva in lite nytt på sidan. Om någon har mysiga berättelser ur vardagslivet att dela med sig av, så skicka gärna det till oss, så sätter vi in det under Hundäventyr. Bilder hamnar i vårt fotogalleri. Lite nyheter: Therese och hennes Gimli (Stommelyckans Rock N Roll) har varit på världsutställningen-2010 i Danmark. Där fick han Very good som omdöme. Grattis! Det finns ingen kritik att läsa för kritiklappar delades inte ut på den utställningen.

2010-06-22 Nu är Gina (Gioconda Grasant) parad med Wards Creek´s Black Falcon. Det ska bli så spännande att se vad denna kombination ger! Läs mer här.

2010-06-06 Ny bild på Aida (Pixbo Olympia).

2010-06-05 I dag har vi varit på kennelklubbens hundutställning i Vänersborg! Gina (Gioconda Grasant) fick sitt andra cert, blev bästa tik och sedan BIM. Här har vi en bild tagen av Sigurbjörg Helgadóttir.

 

BIM: Gina (Gioconda Grasant) & BIR Bozze (Pixbo Opinion) med ägare Maria Nordin.

Domare: Ann-Christ Johansson

Vi gratulerar!!!

 

Lilla Aida (Pixbo Olympia) har inte fått tillräcklig miljö-träning och träning på att gå i koppel (våra hundar går ju alltid lösa, eftersom vi bor ute på landet). Det får vi ändra på - redan nästa vecka! I dag ville hon inte riktigt hänga med runt ringen. Skärpning på oss alltså! Karin och Alf hade med sin lilla Elsa (Stommelyckans Tingeling). De fick gömma sig bakom ett tält en lång stund medan jag gick in med Elsa i ringen, eftersom det är svårt för mig att mäta mig med en högt älskad matte & husse, även med köttbulle i handen. J Men jag tror det var väl värt att vänta bakom tältet. Elsa vann juniorklassen, fick CK och blev tredje bästa tik! Jätteroligt! Elsa hade stenkoll på var matte & husse befann sig, även om vi hade ännu en utställningsring emellan oss. Hon vädrade i luften hela tiden och hade jag släppt kopplet hade hon nog hittat dem meddetsamma. En liten sökhund, lilla Elsa! All kritik finns som vanligt att läsa på hundarnas respektive sidor. Tack alla vänner för en trevlig dag!

 

2010-05-25 Vi har inte uppdaterat på ett tag. Vi har varit sjuka och inte riktigt hunnit med. Telefonen gick sönder i åskan, så vi har inte haft nummerupplysare på ett tag. Så ring igen!

2010-05-08 I dag har det varit hundutställning i Larv, Skara. Gina (Gioconda Grasant) fick sitt första cert, blev bästa tik och sedan BIM. Jätteroligt! Tack Paola för all hjälp med trim och att ställa Gina! Elsa (Stommelyckans Tingeling) fick en 2:a, med fin kritik. All kritik finns att läsa på hundarnas egna sidor. Tack Victoria och Karin för all hjälp!

2010-05-05 Nu var det väldigt längesedan vi uppdaterade sidan. Alla små valpar har flyttat till sina nya familjer där de lever ett härligt liv! Lycka till allihop och kom ihåg att ni alltid kan vända er till oss med frågor om träning, eller vad ni än funderar över. Vi ser fram emot söta bilder i vår mailbox! Skriv gärna om ni tycker att det är ok att vi stoppar in foton i albumet på hemsidan, så gör vi det. Kicki & Lasse har varit på en inofficiell utställning i Smålandsstenar med sin Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray). Ronja blev Bäst i rasen & placerade sig sedan 4:a i gruppen i finaltävlingarna mot övriga raser. Grattis Kicki & Lasse! Utställningskritiken finns att läsa på Ronjas egen sida. Jag håller på att sortera in en del bilder från kameran & mailen till datorn, så snart kommer det nya bilder på flera hundar.

2010-04-14 Till alla er som är utställningsintresserade vill jag rekommendera en riktigt bra kurs! Sångfågelns kennel har hyrt in Gerard O´Shea. Ämnet är utställnings-handling. Det finns en fortsättningskurs för den som gått för Gerard O´Shea förut och en nybörjarkurs. Nybörjarkursen riktar sig till både dem som stllt ut mycket och till den som aldrig ställt ut. Det gemensamma för alla är ju hur man ska få fram det bästa hos sin hund! Vi har gått båda kurserna innan och nu ska Johan gå i år igen. Förra året gick vi med Bilbo & Primo. I år är det dags för någon annan av våra hundar. Vi har inte bestämt vilken ännu. Men kolla in kurssidan på Sångfågelns kennel, så ni inte missar att få en plats ifall ni vill gå!!!

2010-04-09 Nu har vi bestämt oss för att det är Astas svarta tikvalp som vi ska behålla i aveln. Det innebär att det nu går att tinga den lilla svart/silver tiken.

2010-04-06 Ny sida med lite information om hur det kan gå till på hundutställningtipssidan. Therese har varit på Stockholmsmässan och ställt ut sin lille Gimli (Stommelyckans Rock N Roll). Han skötte sig som den lille prins han är. Gimli fick första pris i kvalitetsbedömningen och var med en stund efter att de sorterat ut några hundar, men blev till slut oplacerad i klassen. Kritiken finns att läsa på Gimlis egen kritiksida.

2010-04-05 Nya vårbilder på de små valparna i valpdagbokenAstas valpsida.

2010-04-03 Vi vill önska alla en riktigt glad påsk! Hoppas nu att ni alla har en härlig påsk då ni får vara lediga riktigt mycket och njuta av det vackra vårvädret! Det finns en söt påskbild på varje valp och en på deras mamma Asta i valpdagbokenAstas valpsida.

2010-03-31 Denna veckan har valparna varit utomhus för första gången. Bilder på detta i valpdagbokenAstas valpsida.

100328 Lite nytt i valpdagbokenAstas valpsida.

100327 Nya bilder på valparna på Astas valpsida. Valparna har fått sina astronominamn. Tack för alla fina förslag!

100322 Ny länk på hemsidan: Evenemang-Dvärgschnauzer. Den är inte riktigt klar ännu, men meningen är att ni där enkelt ska kunna hitta utställningar och annat. En del evenemang är ju för alla raser, t.ex. kennelklubbens utställningar, en del kurser mm. Men jag har skrivit ner utställningsdag och domare specifikt för dvärgschnauzer. Sidan är som sagt inte klar ännu och jag kommer att försöka uppdatera den vidare, men jag lägger ut den som ett smakprov.

100321 Nya bilder på Gina (Gioconda Grasant).

100320 I dag har vi varit på Svenska kennelklubbens utställning i Malmö. Det var Gina (Gioconda Grasant) och Elsa (Stommelyckans Tingeling) som ställdes ut. Gina placerade sig 2:a med CK i unghundsklassen och slutade på reservplats i Bästa tikklassen. Elsa vann juniorklassen med CK och kom även hon på reservplats i Bästa tikklassen. Det var Victoria som ställde ut båda hundarna. Tack snälla Victoria för hjälpen! Allt som allt var det en härlig dag med hundar och kompisar! Utställningskritiken finns som vanligt att läsa på hundarnas egna sidor.

100319 Nu är det dags för valparna att flytta ner från sovrummet. Ny bild  i valpdagbokenAstas valpsida.

100316 Nu har valparna fått smaka på fast föda. Bildserie på deras bordsskick  i valpdagbokenAstas valpsida.

100315 Nya söta bilder i valpdagbokenAstas valpsida.

100312 Fler namnförlag på temat astronomi från Yvonne & Anna på Astas valpsida. Tack för många bra förslag!

100307 Valparna har nu öppnat ögonen. De är så söta! Nya bilder i valpdagbokenAstas valpsida. I helgen hade vi kärt besök. Det var Eva & Jörgen som lämnade in Bullit (Fler Park Red Bull) & Freud (Stommelyckans Stardust) här en liten stund. Vi har inte träffat dem sedan Freud var 8 veckor gammal. Bullit & Freud är verkligen nära varandra. Riktiga brorsor! Ny bild på unge herr Freud på Harriets kullsida.

100305 Nya bilder i valpdagbokenAstas valpsida.

100302 Vi har fått flera namnförslag från Kicki. Tack! Finns på Astas valpsida.

100301 Valparna är så söta med runda små magar. De äter och äter och Asta matar och matar! Nya bilder i valpdagbokenAstas valpsida.

100226 Det börjar bli dags att välja namntema för valparna. Vi funderar på att ha astronomi som tema. Vi har lagt några olika förslag på namn högst upp på Astas valpsida. Fler förslag hjärtligt välkomna! Nya bilder i valpdagbokenAstas valpsida.

100225 Nu har allt börjat lugna ner sig här hemma efter några intensiva dygn med små nyfödda valpar och allmänt snökaos. Men nu har vi äntligen uppdaterat valpdagbokenAstas valpsida med information om valparna och söta bilder på de små!

100221 Nu har våra valpar kommit! Mer information kommer snart.

100210 Ny underbar historia från Eva om Grabbarna på Lilla Segolsgården! Den här historien heter Promenader och TV. Texten är som alltid underhållande och bilderna helt ljuvliga! Ni bara måste in och läsa! Älskar bilden med Sigge och Freud som tittar på TV! Tack Eva!!!

100130 Ny huvud-bild på Messi (Stommelyckans Black Jack) Jättekul att se er igen tjejer!

100108 I dag var det andra dagen på SKK:s utställning MyDog på mässan i Göteborg.  Här kommer dagens resultat! Josefin ställde sin Harriet (Stommelyckans Samba). Hon fick en 1:a och vann öppenklassen. Kicki ställde sin Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray) som fick en 1:a  i öppenklassen. Hanna ställde sin Skrållan (Stommelyckans Törnrosa) som fick 1:a och hederspris och vann juniorklassen. Vi fick låna Elsa (Stommelyckans Tingeling) som fick 1:a & HP och placerade sig 2:a i juniorklassen. Carina ställde sin Ida (Stommelyckans Spader Dam). Hon fick en 1:a & HP och placerade sig 3:a i juniorklassen. Där stod vi alltså tre på rad.J Jätteroligt! Katarina ställde sin Assar (Stommelyckans Wild card) som fick en 1:a med HP och placerade sig 3:a i juniorklassen. Vi ställde Bilbo (Stommelyckans Jive). Han fick en 1:a och placerade sig på reservplats i öppenklassen. Primo (Stommelyckans Boogie Woogie) fick en 2:a i öppenklassen. Vi var ytterst nära att återigen inte hinna in i svart/silver-ringen, men Sibba kom som en räddande ängel och ställde Gina (Gioconda Grasant). Det var Ginas första utställning och hon fick en 1:a med HP och placerade sig 2:a i juniorklassen. Några av våra hundar fick vara med i en avelsgrupp hos kennel Pixbo efter Ward´s Creeks Cassanova. Det var Harriet (Stommelyckans Samba)  Skrollan (Stommelyckans Törnrosa) och Elsa (Stommelyckans Tingeling). Den fjärde hunden i avelsgruppen var Little Blackbeards Lexus. Det var en jättefin avelsgrupp som placerade sig på reservplats i finaltävlingarna. Jätteroligt att få ha med hundarna! Tack alla våra fina valpköpare som fixat med pälsar och ställt ut era hundar. Det har varit jätteroligt! Ett stort tack också till Carina & Mats som gjorde en panikutryckning och hämtade mig och hundarna när vi fick problem med att ta oss till utställningen.

Alla hundarnas kritik finns att läsa på  kullsidorna och hundarnas egna sidor.

100107 Vi har varit på SKK:s utställning MyDog på mässan i Göteborg. Vi hade många hundar med på utställningen! Några av dem var utställda för allra första gången. Här kommer resultaten! Kicki ställde sin Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray) som fick en 1:a med HP och placerade sig 3:a i öppenklassen. Victoria ställde ut Asta (Stommelyckans Sweet Angel). Hon fick 1:a med HP, och placerade sig på reservplats i öppenklassen. Josefin ställde sin Harriet (Stommelyckans Samba). Hon fick en 1:a i öppenklassen. Hanna ställde sin Skrållan (Stommelyckans Törnrosa) som fick 1:a och hederspris och placerade sig 2:a i juniorklassen. Carina ställde sin Ida (Stommelyckans Spader Dam). Hon fick en 1:a och placerade sig 3:a i juniorklassen. & Assar (Stommelyckans Wild card) fick även han en 1:a och placerade sig på reservplats i juniorklassen. Vi ställde Bilbo (Stommelyckans Jive). Han fick en 1:a och placerade sig på reservplats i öppenklassen. Primo (Stommelyckans Boogie Woogie) fick en 1:a i öppenklassen. Stort tack till vår fantastiskt gulliga vänner som var med oss och hjälpte oss med våra barn (Elias & Samuel) som var så duktiga och orkade vänta så länge tillsammans med sin lille kompis Hector som också var en riktig liten prins! Alla hundarnas kritik finns att läsa på  kullsidorna och hundarnas egna sidor.

100101 Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

 

 

 

 

1/1-09 We wish all of you a happy new year!

 

 

 

 

 

En sammanfattning av 2009

 

Våren 2009 hade vi en en liten valpkull med tre små prinsessor  efter Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray).

De har alla flyttat till sina egna härliga familjer.

Lilla Elsa (Stommelyckans Tingeling) valdes ut som avelstik i kullen.

Hon är foderhund och har ett härligt liv tillsammans med sin matte och husse.

Där bor även hennes fostersyster/fostermamma schäfern Svea.

 

Hösten 2009 föddes en stor valpkull med sex valpar efter Stommelyckans Samba.

Fem av valparna har flyttat till sina nya underbara familjer.

En valp stannar här hemma hos oss. Det är Moa (Stommelyckans All Of Me)

 

Vi önskar alla våra goa valpköpare lycka till med sina nya familjemedlemmar!

 

I somras köpte vi in två nya hundar till vår kennel.

Det är två härligt sociala tikar i färgen svart/silver.

Aida (Pixbo Olympia) & Gina (Gioconda Grasant)

 

Ett par valpar ur vår valpkull från 2008 har varit på ett flertal utställningar under året med väldigt fina resultat.

Ida (Stommelyckans Spader Dam) & Assar (Stommelyckans Wild Card)

Deras egna mattar har ställt ut dem och det har blivit flera BIR. 

 

De vuxna hundar som vi ställde ut officiellt under året var  Bilbo (Stommelyckans Jive) och

Primo (Stommelyckans Boogie Woogie).

Bilbo har fått sitt andra cert och placerat sig 2:a i bästa hanhundsklass.

 

Pippi (Stommelyckans Pepperoni) har flyttat till en stor härlig familj. Även hon har en schäfer som storasyster.

 

Ronja (Stommelyckans Corvette Stingray) har flyttat till sin nya familj. Där trivs hon så fantastiskt bra!

Hon har även en ny "storebror" i Hugo (Stommelyckans Alfred)

Kicki har ställt ut henne på inofficiell utställning och där fått placeringen BIR och BIG-3.

 

Bullit (Fler Park Red Bull) har flyttat till en egen familj.

Ni kan läsa mer om hur underbart han har det i "Grabbarna på Lilla Segolsgården".

Där står det om Bullits öden och äventyr tillsammans med sin lille fosterbror/fosterson Freud (Stommelyckans Stardust)

och katt-kompisen Sigge. Det är hans matte Eva som skriver & även hon och husse Jörgen som fotograferat.

 

Alice (Stommelyckans Lina) har flyttat till sin nya matte.

Där har hon ett underbart liv tillsammans med en liten terrierkille.

Alice har det precis som hon nog alltid önskat.

En egen matte som har mycket tid att klappa och gosa och mycket kärlek att ge.

Alice får aldrig nog av klappar och gos!

 

Vi minns vår goa boxer Bianca (Novics Bianca) som lämnade oss under hösten.

Hon blev 11 år. Vi fick ha henne här hos oss i över två år.

Vi minns henne med glädje och kärlek!

 

Vi tackar våra valpköpare för att ni tar så väl hand om "våra" hundar

och hoppas att vi även i fortsättningen får höra från er och se bilder på era små fyrbenta goingar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Planer för 2010

 

2010 planerar vi en valkull efter Asta (Stommelyckans Sweet Angel).

Hon är redan parad. Du kan läsa mer om hennes kull här.

 

Gina (Gioconda Grasant) kommer att paras till sommaren.

 

 

 Vi planerar också en kull så småningom på vår fodertik Ida (Stommelyckans Spader Dam).

 

 

 

 

 

 

Nyheter 2009 / News 2009

Nyheter 2008 / News 2008

Nyheter 2007 / News 2007

 

© Stommelyckans Hund & Hälsa